RAJAT BIANCO 1 νιπτήρας μπάνιου

νιπτήρας μπάνιου επιτραπέζιος rajat bianco A

rajat νιπτήρας μπάνιου μπετόν

διαστάσεις -rajat νιπτήρας μπάνιου

RAJAT BIANCO 1 νιπτήρας μπάνιου

Όταν η φαντασία μας οργιάζει τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!! Είναι απίστευτο τι μπορεί να δημιουργήσει κανείς από μια παλιά άχρηστη παλέτα. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα τελευταία χρόνια η χρήση της σε είδη οικιακής χρήσης είναι πολύ συχνή, με εκπληκτικά αποτελέσματα!!! Αποτυπώσαμε λοιπόν την αισθητική της σε έναν ταπεινό νιπτήρα μπάνιου κατασκευασμένο από  μπετόν , απογειώνοντας τον, με αποτέλεσμα να τον κατατάσσει στα πιο hot vintage προϊόντα οικιακής χρήσης για τους λάτρεις του είδους.

Και όχι μόνο…

Το υλίκο που ειναι κατασκευασμένος , τον κανει τρομερά ανθεκτικό στα σπασίματα και τις γρατζουνιές.Τα υγρά με τα οποία ειναι περασμένος δημιουργούν ειδική επίστρωση κατά των αλάτων , πρόβλημα καθημέρινο όπου υπάρχει η χρήση ύδατων, δίνοντας του άλλο ενα προτέρημα ,με αποτέλεσμα να τον φέρνει πιο κοντά στην επιλογή σας.

Για να μπορέσουμε να προβάλουμε τον συγκεκριμένο νιπτήρα μπάνιου,  όσο καλύτερα γίνεται, ιδανικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί επάνω σε ενα επίπλο κλασσικό-vintage, σε ενα ξύλινο πάγκο, σε εναν πάγκο-επιπλο κατασκευασμένο ακομα και απο παλέτες ή σε μια κατασκευή απο τσιμεντοκονία που έχετε εφαρμόσει ήδη στο μπάνιο σας.Το χρώμα του είναι ουδέτερο, δινοντάς μας την δυνατότητα να τον συνδιάσουμε με οποιαδήποτε άλλη χρωματική επιλογή στον χώρο μας.

Φανταστείτε τον λοιπόν σε ένα έπιπλο λευκό , λαχανί ή γαλάζιο περασμένο με τεχνική πατίνας. Σε ενα ξύλινο πάγκο απο πέυκο ή ξύλο deck για να δημιουργήσουμε και μια αντίθεση.Επίσης θα μπορούσαμε να τον τοποθετήσουμε και σε έναν ελέυθερο πάγκο από κόντρα πλακέ θαλάσσης, πολύ ανθεκτικό στα νερά, ο οποίος μας δίνει και την επιλογή απόχρωσης φυσικών ξύλων ή και ακόμα μεγάλη ποικιλία σε χρώματα. Σε μια κατασκευή επίπλου από παλέτες, με ένα εμφανή μεταλλικό σιφώνι.Σε μια κατασκευή από πατητή τσιμεντοκονία ,μια τεχνική που επίσης εφαρμόζεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στα μπάνια μας. Η τεχνική από τσιμεντοκονία έχει κατά βάση και αυτή το τσιμέντο , όπως και ο νιπτήρας μας, έτσι θα συνδιάζαμε παρόμια υλικά παίζοντας συνάμα με τα πολλά χρώματα που βρίσκουμε στην πατητή τσιμεντοκονία στο εμπόριο.

Επιλογές υπάρχουν πολλές, διαλέξτε μια της αρεσκεία σας και εφαρμόστε τη. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *